SAS Schoolfeest

Wij nodigen jullie graag uit voor ons schoolfeest op zaterdag 1 juni van 14.00 tot 18.00 uur. Hier kunnen jullie samen met familie en vrienden genieten van een hapje, een drankje en leuke activiteiten!

SAS Schoolfeest

Wij nodigen jullie graag uit voor ons schoolfeest op zaterdag 1 juni van 14.00 tot 18.00 uur. Hier kunnen jullie samen met familie en vrienden genieten van een hapje, een drankje en leuke activiteiten. Dit jaar zetten we met het schoolfeest onze visie wat extra in de spotlights. Onze schoolvisie is opgebouwd uit vijf pijlers: hartverwarmend, samen, sprankelend, uniek en groei. Om deze pijlers in de verf te zetten, voorzien we tijdens deze dag een free podium voor onze leerlingen van de lagere school en activiteiten voor alle leeftijden aan de hand van een spelletjeskaart. De spelletjeskaart zal de dag zelf te koop aangeboden worden en zal 5 euro kosten.

Hapjes en drankjes: van 14.00 tot 18.00 uur doorlopend

Springkastelen: doorlopend

Activiteiten: van 14.15 tot 15.15 uur en van 16.45 tot 17.45 uur

Free podium: vanaf 15.30 uur

Hopelijk zien we jullie op deze HARTVERWARMENDE dag om SAMEN te beleven vol SPRANKELENDE en UNIEKE activiteiten waarin we als school kunnen GROEIEN.

Tot dan!

Het SAS-team

Facebook Icon
Deel op sociale media

Meer nieuws

Openingsuren tijdens de zomervakantie
Algemeen

Openingsuren tijdens de zomervakantie

Kijk hier wanneer we aanwezig zijn op school.

arrow_forward
Welkom
Algemeen

Welkom

Welkom op onze vernieuwde website!

arrow_forward